Известие

Collapse
No announcement yet.

Климатика ме е*ава постоянно

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Климатика ме е*ава постоянно

Още откакто съм купил колата климатика ме прави на маймуна. Като сменя режима на духане и като трябва да отвори клапата за горните духалки и зацепва. Палчето прескача и неможе да отвори тъпата клапа. Оправям го като си завра ръката вътре при него и го ръчкам докато с другата ръка постоянно връткам и сменям режимите на духане. Хуу оправя се така но държи макс 2-3 дена и после пак х*й. Какви ли не още отчаяни методи пробвах ма пак нищо - мазах го с грес, ръчках му жилото, стегах/отпусках винчето дето стяга връзката. То пък е и завряно така, че нищо да не се види, а пък за да стигна до него да проследя цялата верига от въртялката та през жилото до тази скапана система за до просляда проблема трябва да разглобя цялото табло. Моля ако някой е имал подобен проблем или просто има идея как да го оправя моля да помага, че ме избива на агресия тоя климатик!
    Alfa Romeo 146 1.9 JTD 01' ex
    SAAB 9-3 SS 1.9TiD
    sigpic

Ми колега ти знаеш отговора , друго решение няма !
    Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Немога да приема, че единственото решение е да си разкостя таблото, трябва да има и друг начин.
      SAAB 9-3 SS 1.9TiD
      sigpic

Comment

Има да , карай така !
        Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Първоначално публикувано от Grizoo Покажи съобщение
          Още откакто съм купил колата климатика ме прави на маймуна. Като сменя режима на духане и като трябва да отвори клапата за горните духалки и зацепва. Палчето прескача и неможе да отвори тъпата клапа. Оправям го като си завра ръката вътре при него и го ръчкам докато с другата ръка постоянно връткам и сменям режимите на духане. Хуу оправя се така но държи макс 2-3 дена и после пак х*й. Какви ли не още отчаяни методи пробвах ма пак нищо - мазах го с грес, ръчках му жилото, стегах/отпусках винчето дето стяга връзката. То пък е и завряно така, че нищо да не се види, а пък за да стигна до него да проследя цялата верига от въртялката та през жилото до тази скапана система за до просляда проблема трябва да разглобя цялото табло. Моля ако някой е имал подобен проблем или просто има идея как да го оправя моля да помага, че ме избива на агресия тоя климатик!
          Аз доколкото разбирам проблема не е в климатика,а в управлението на клапите.Така ли?

Comment

Да това дето отваря клапите нещо не е наред.
            SAAB 9-3 SS 1.9TiD
            sigpic

Comment

Мммда,за съжаление това вече съм го играл и наистина ще трябва да поразглобиш някои неща.Утре към 9.30-10 ч. свободен ли си?

Comment

Не на лекции съм цял ден но петака ми е свободен
                SAAB 9-3 SS 1.9TiD
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Grizoo Покажи съобщение
                  Не на лекции съм цял ден но петака ми е свободен
                  Другата седмица пусни едно лс да ти кажа къде да дойдеш да ти решим проблема.

Comment

ок мерси предварително
                    SAAB 9-3 SS 1.9TiD
                    sigpic

Comment

Working...
                    X